Hållbarhet är ingen strategi.

Det är ett sätt att göra affärerÅtervinning handlar om att ta tillvara de resurser vi redan har och skapa en hållbar framtid.

Chilanga drivs av ett engagemang för hållbara affärer och att skapa den framtiden tillsammans med kunder och partners.

Skrot och återvinning

Chilanga är specialiserad på handel med alla typer av skrot; metaller (non-ferrous), ädelmetaller, elskrot, rostfritt stål och speciallegeringar.
Vid affärer prioriteras hållbarhet och miljöansvar i hela handelsprocessen.
Chilanga erbjuder också konsultstöd för förbättrad återvinning och hållbar affärsutveckling. 

konkurrenskraftiga priser

marknadsanalys för att maximera handelsmöjligheter

globalt nätverk med köpare

hantering

sortering

analyser

material expertis

gränsöverskridande transporter  dokumentation (EU)

anmälningar för farligt avfall

Import/Export (ej EU)

miljöefterlevnad

återvinningsutvärderingar

kvalitetsbedömning

dokumentation

Om Chilanga

Chilanga är ett innovativt återvinningsföretag specialiserat på metallåtervinning och hållbara affärer med kunden och miljön i fokus. Att skapa kundnöjdhet innebär inte bara att hitta det bästa priset utan också den mest hållbara lösningen.

Med rötter i Skandinavien och Mexiko (därav namnet) och partners över hela världen så kopplar Chilanga ihop idéer och människor för att skapa hållbara affärs- och återvinningslösningar för både tillverkningsindustri, smältverk, skrot- och andra återvinningsföretag.

Med sin breda kunskap och långa erfarenhet kan Chilanga hjälpa ditt företag att bli mer hållbart. Oavsett om det innebär att öka och förbättra din återvinning, hantera ditt material mer effektivt, förbättra dina transporter eller stödja med dokumentation och konsultation.

För att tillgodose våra kunders olika behov tror vi inte på en lösning som passar alla, utan på att hitta den bästa lösningen för just ditt företag och dina behov.

Kontakt

Hållbarhet och återvinning ska vara enkelt, om du också vill göra hållbara, lönsamma och långsiktiga affärer hör av dig så hittar vi den bästa lösningen för just ditt företag.